Logg inn Prøv gratis i 30 dager

Hvordan sende MVA-spesifisert kvittering fra Kajabi/Stripe - Edpay.no

Mange som bruker Kajabi har savnet en måte å sende MVA-spesifiserte kvitteringer. Dessverre gir ikke Stripe oss noen god måte å gjøre dette på, og derfor har vi måttet sende kvitteringer manuelt til kundene. Frem til nå 🥳

I Edpay ønsker vi å automatisere så mye som mulig, og derfor har vi nå lansert en løsning for å automatisere MVA-spesifiserte kvitteringer fra Kajabi og Stripe. 

Måten dette fungerer på er at vi kobler din Stripe-konto til Edpay, og ber Stripe om å "varsle" Edpay når det kommer et nytt salg. Samtidig lager du et "produktregister" i Edpay som forteller hvilken MVA-sats som er riktig for hvert offer i Kajabi.

Når Edpay får beskjed fra Stripe om at det har kommet et nytt salg, setter vi dette sammen med informasjonen i produktregisteret ditt, og sender en MVA-spesifisert kvittering til kunden. 

MVA-spesifisert kvittering fra Kajabi og Stripe

Ettersom du har et produktregister i Edpay kan du enkelt skille mellom produkter med og uten MVA. Du trenger ikke bruke en tredjeparts checkout-løsning (som Quaderno eller Thrivecart), alt fungerer med vanlige Checkout-sider i Kajabi. 

 

Hvis du bruker Fiken som regnskapssystem, kan du ta dette et steg videre. Du kan faktisk automatisere bokføringen av alle salg (fra både Stripe, Vipps eller Klarna) i Fiken. Edpay vil da registrere hvert enkelt salg i Fiken og be Fiken sende MVA-spesifisert kvittering til kunden. 

 

Høres det interessant ut, eller har du noen spørsmål?

Send gjerne en mail til [email protected], så skal jeg hjelpe deg :) 

Close

80% ferdig

Start prosessen i dag!

Fyll ut navn og epost under, så hjelper jeg deg med å ta i bruk Vipps.