Logg inn Registrer deg

Klarna i Kajabi - Slik kommer du i gang

Nå kan du endelig ta betalt med Klarna i Kajabi! 🥳

En stor fordel med Klarna (sammenlignet med Vipps eller Stripe) er at de har innebygd delbetaling og finansiering. Det betyr at du får hele kjøpesummen med en gang, og så tar Klarna seg av innbetalingen(e) fra kunden etterpå. Det gir oss kursholdere bedre likviditet og sparer oss for mye administrering og oppfølging av innbetalinger. 

Her er et bilde av hvordan dette ser ut på Excelakademiet.no:

Alt du trenger er en konto hos Klarna og tilgang til "Klarna Kasse" (eller "Klarna Checkout" på engelsk). Du kan starte registreringen her: https://portal.klarna.com/products/signup/basic-info  

Under "virksomhetsområdet" velger du "Ingen av de ovenfor". Klarna vil kun fungere for enkeltkjøp, så abonnement/meldemsskap vil ikke fungere med Klarna. 

 

Velg "Egenbygd integrasjon" under plattform: 

 

Og "Klarna Kasse" (eventuelt "Klarna Checkout") på neste steg: 

 

 

Når jeg skulle registrere mitt selskap valgte jeg "Immaterielle produkter: utdanning" som min varekategori. Jeg tenker denne vil passe de fleste av oss kursholdere, men du kan selvfølgelig velge noe annet om du tenker det passer bedre:

Når du har registrert deg hos Klarna kan du si ifra til meg, så hjelper jeg deg videre. Send en mail til [email protected], eller fyll ut skjemaet under, så tar jeg kontakt med deg.

Du trenger et medlemsskap på Edpay for å koble Kajabi til Klarna. Dette gjør at kunden får tilgang til kurset de har kjøpt automatisk. Du kan velge mellom et månedlig (399 kr) eller årlig (3.990 kr) medlemsskap. Du får 1 måned gratis prøvetid, og det er ingen bindingstid, oppstartskostnader eller oppsigelsesfrister. Les mer om Edpay her: www.edpay.no

 

Close

80% ferdig

Start prosessen i dag!

Fyll ut navn og epost under, så hjelper jeg deg med å ta i bruk Vipps.